Onderhoud en renovatie van uw tuin

Een mooie tuin onderhouden kan heel wat arbeid vragen, niet iedereen heeft hiervoor de tijd, de kennis of de juiste machines. Soms ligt de tuin er wel, maar is hij aan een renovatie toe. Voor zowel tuinonderhoud als tuinrenovatie kunt u een beroep doen op Green Feelings.

Image

Tuinonderhoud strikt volgens planning

Wilt u uw tuin eindelijk goed laten onderhouden? Nadat u met ons contact hebt opgenomen, plannen we zo snel mogelijk een bezoek aan de tuin. We overlopen uw wensen en bepalen wat er nodig is om dit stukje natuur weer te laten opfleuren. Gaat u akkoord met de offerte: per uur, eenmalig of met een jaarcontract? Dan komen we strikt volgens planning ter plaatse om het onderhoud uit te voeren.

Normaal ligt bij tuinonderhoud in het voorjaar de nadruk in de werkzaamheden op verticuteren, bemesten en bijzaaien van het gazon. Terwijl de werkzaamheden in de zomer eerder gaan over hagen scheren, onkruid wieden en gazons maaien. In de winter kunt u bij ons terecht voor de wintersnoei, bladeren opruimen en het vellen van bomen.

Het spreekt voor zich dat u kunt vragen de timing van de werkzaamheden aan te passen. Stel dat u studerende kinderen hebt, dan is het beter geen tuinonderhoud te doen tijdens de examenperiode.

Tuinrenovatie brengt uw groei weer tot bloei

Hebt u een woning gekocht en ligt de tuin er niet optimaal bij? Hebt u door een drukke agenda of door ziekte uw tuin niet kunnen onderhouden en ligt hij er wat verwaarloosd bij? Geen nood. Vraag ons ter plaatse te komen voor tuinrenovatie om te:

  • snoeien wat over de grenzen van uw perceel hangt,
  • verwijderen wat andere planten overwoekert,
  • zaaien en planten zodat uw tuin heropbloeit.
Image

Uw tuin onderhouden of renoveren?