Ontwerp en aanleg van uw tuin

Tuinontwerp op maat is de start van jarenlang genieten van groen. Daarom besteden we bij Green Feelings grote aandacht aan dat ontwerpen van uw tuin. We stemmen ons tuinontwerp af op uw dromen, smaak en budget. En natuurlijk moet uw tuin als een beeldig plaatje passen bij uw bouwstijl en de omgeving.

Image

Tuinontwerp met of zonder tuinarchitect

Hebt u voor het ontwerp van uw tuin een eigen tuinarchitect? Wilt u dat we u in contact brengen met een tuinarchitect met wie we vaak samenwerken? Dat kan perfect.

Of wilt u dat we zelf een schets van de tuinindeling en groenaanplanting maken? Ook dat is een mogelijkheid. We bekijken deze schets dan samen, zodat we het tuinontwerp makkelijk samen kunnen aanpassen.

U krijgt van ons altijd een gedetailleerde offerte voor ontwerp en aanleg van uw tuin – hoe klein of groot die ook mag zijn.

Tuinaanleg tot het fijnste grassprietje

Is voor de aanleg van uw tuin zwaar graafwerk nodig? Of gaat het eerder over fijne afwerking, bijvoorbeeld de aanleg van kant-en-klare gazon?

Bij Green Feelings coördineren we de volledige tuinaanleg: we doen veel zaken zelf, schakelen erkende onderaannemers in voor gespecialiseerd werk of komen overeen dat u een aantal werkzaamheden zelf uitvoert.

Elke formule is mogelijk. Strak afgelijnd zoals uw minimalistische woning? Weelderig bloeiend als de eerste lentedag? Of functioneel, zodat achteraf weinig onderhoud nodig is?

Wij leggen uw tuin pico bello aan. Altijd met een groot hart voor uw groen.

Image

Uw tuin ontwerpen en aanleggen?